Орлин Горанов е лауреат на „Бургас и морето`2014”

Орлин Горанов е носителят на първа награда от ХХХІІ Национален конкурс за песен „Бургас и морето”. Журито с председател Михаил Белчев най-много хареса песента „Импресия“ на творческия екип  Александър Савелиев, Александър Александров и Кристиан Илиев, изпълнена от Орлин Горанов.

Второто място бе отредено на  песента „Приказка за любовта”, представена от Гергана Великова, а третото – на „Нова любов”, изпълнена от Илия Ангелов.

Аплодисментите, които получи песента „Всичко е наред“ показаха, че множеството, изпълнило Летния театър на Бургас, дава предпочитанията си на Георги Дюлгеров и Ралица Ангелова. Това се потвърди и при преброяването на гласовете. Така веселата песен на композитора Светослав Лобошки по текст на Лора Гочева – Лора получи престижния приз на публиката.

Връчена бе и една допълнителна награда на в. „Черноморски фар”. Специално жури на вестника отличи текстът на песента „Какво се промени”, изпълнена от Антония Маркова. Идеята на учредителите на наградата е тя да стане трасдиционна.

Освен конкурсните песни, много красиви емоции сподели публиката чрез блиц-концертите на фамилия „Тоника”, Силвия Кацарова, Михаил Белчев, Митко Щерев и Илия Ангелов,  Силвия Кацарова, които припомниха някои от незабравими хитове.