Неустоими летни намаления в Mall Galleria Бургас

Постоянни стимули и положителни емоции за клиентите

Лято`2014 предлага невероятно атрактивни изкушения за посетителите на Mall Galleria Бургас. 13 напълно нови търговски обекта отвориха врати в най-големия търговско-развлекателен център по морето. Сред тях са Glory, Studio A, Tom Tailor, Benetton, Massimo Dutti, MDL, Original Marines, Imaginarium, Leonardo optics, Skiny, Pause Jeans, Kolev&Kolev, Badoo и Rockeds. В случая цифрата 13 не е фатално, а щастливо число. Всички новооткрити магазини се включват в традиционния летен реверанс на Mall Galleria Бургас за колосални намаления – някои до 70-80% – на разнообразни стоки. Всеки ден по един топ артикул се продава на половин цена. Разнообразието на страхотни модели, последен писък на лятната мода, на изискана и вкусна храна, на неочаквани и запленяващи изненади – това е лятното лице на морското търговско мега бужу. Един цял свят, в който за часове или за цял ден можете наистина да се почувствате като в свои води.

Информацията за актуалните промоции и предложения се оповестява всеки ден нафейсбук страницата на Mall Galleria Бургас. Не е изненадващо, че тя достигна бързо до около 55000 фена, които непрекъснато нарастват.

За новите атракции, стоки и услуги може да се намери информация не само в социалните мрежи. Всичко, което интересува клиентите и туристите е изложено в брандираните павилиони и летните гайдове на различни езици в 30-хиляден тираж с вложена карта за отстъпки и отбелязани подходи към мола. В Морската градина на Бургас и по централните улици са поставени брандирани киоски, където клиентите могат да получат своята сезонна карта за отстъпки. Карти се раздават и на киоските на Булгарпрес, също носещи бранда на Mall Galleria Бургас.

Иновативните указателни табели, сочещи пътя към любимия търговско-развлекателен център са едно прекрасно стилно допълнение към лятната украса на Бургас. За удобство на туристите Mall Galleria Бургас всяка година осигурява безплатни автобуси, които се движат от ЖП и Морска  гари и центъра на града до търговския център. Освен автобусите по договор с мола работят и 300 таксиметрови автомобили.

Mall Galleria Бургас утвърждава във времето печелившата си формула за успешен бизнес: постоянни стимули и положителни емоции за своите клиенти, съчетани с активна дейност и реално участие в икономическия и културен живот на региона.