Джет състезатели ще се надпреварват в Приморско

Състезатели от цялата страна ще се надпреварват на финала от Републиканското първенство по джет в Приморско. JET SKICOMPETITION 2014 – FINAL е организирано от Тодор Костов и се провежда под патронажа на кмета на Община Приморско д-р Димитър Германов. Състезанието ще се проведе на 23.08. (събота) от 12 часа на плаж „Перла”, а записването ще бъде от 9 до 11 часа същия ден. Участниците ще имат възможността да премерят сили в категориите прав джет (jet ski), седнал джет (runabout) до 200 и над 200 конски сили.

Стартът на състезанието ще бъде даден от кмета на община Приморско, заедно с един от най-екстремните водещи Атанас Михайлов. За доброто настроение на зрителите ще се погрижи рап изпълнителят 100 КИЛА, а зад пулта ще застане Dj Vladislav Rashkov.Красивите момичета от Free Dence Agenci  също са включени в програмата. Организаторите обещават много музика, награди и свежи емоции  в съботния ден.

Всички желаещи да се включат в надпреварата могат да се запишат на тел. 0887 722 633 – Тодор Костов, или на място в деня на състезанието.