Белослава с нови песни на бургаска сцена

Summer Jam събира в Бургас елита на българския поп на 6 септември. Звездите на сцената на летния театър ще бъдат Орлин Павлов, Белослава и Любо Киров със своите големи хитове. Със Summer Jam елитните музиканти, водени от маестро Живко Петров, ще обявят символичния финал на лято`2014. На сцената ще бъдат и JP3 трио – Живко Петров, пиано, Веселин Веселинов – Еко, бас, Димитър Семов, ударни, заедно с гостите – китариста Ангел Дюлгеров и тромпетиста Росен Захариев – Роко. Изискан акустичен привкус ще добавят класическите музиканти от Арена квартет, а горещия ритъм ще задава другият много специален гост – перкусионистът Калин Вельов.

Белослава ще зарадва феновете си в Бургас не само с любими хитове като „Две луни” и „Слушай ме“, а и с нови песни, които ще прозвучат за пръв път на бургаска сцена. Те са част от предстоящия й албум „Времето за мен си ти“, който трябва да е готов към края на годината. Три от песните вече имат своите видео версии. Всеки един клип е заснет от различен режисьор. Досега по песните от албума са работили като режисьори Васил Стефанов  – „Времето за мен си ти“, Темелко Темелков – „Няма“  и студентите фотографи от студио „Лампа“, които направиха мейкинг клипа „Лятото зад ъгъла“.Предстои в работата по алблума да се включат Виктор Чучков и Иван Москов, с когото Белослава е реализирала вече два клипа. Сред тях е и най-популярното видео на певицата – дуетът й с Орлин Павлов „Всяка година по същото време“, който също ще прозвучи на концерта в Летния театър.

Концертът в Бургас е на самия Ден на Съединението на България и ще отбележи българския празник с българска музика.

Билетите за Summer Jam могат да се купят от мрежата на Ивентим и в интернет отwww.eventim.bg. Касите в Бургас са: Държавна опера Бургас, тел. 056 841 740, касата на Драматичния театър на ул.“Александровска“, Германос, Пикадили Изгрев, бензиностанции OMW.