„България без цензура” представя в Бургас кандидат-депутатите си в сряда

Коалиция „България без цензура“ дава официален старт на предизборната си кампания в Бургас утре – 10 септември. Кандидат-депутатската листа ще бъде представена от 19 часа на открита сцена „Охлюва” в Морската градина. Водещ на събитието ще бъде популярният актьор Юри Ангелов. Очаква се в него да се включи Любен Дилов – син, почетен председател на „Гергьовден”. Събитието е замислено семпло и стилно, изцяло насочено към личността на кандидатите.

Коалиция „България без цензура” в бургаската си листа е заложила на популярни и авторитетни личности л и специалисти. Водач на листата е юристът Стефан Кенов.

Коалицията, в която влизат „България без цензура”, „Земеделски народен съюз”, „Движение „Гергьовден”, ПП„Лидер”, „Български демократичен съюз „Радикали”, „Съюз на свободните демократи” и „Партия на българските жени”, ще се яви на парламентарните избори под № 13.

Само до преди дни от „България без цензура“ планираха тържествено откриване на предизборната кампания с богата програма и много изненади за бургазлии. Трагичните събития в областта в последните дни, обаче, доведоха до решението събитието да не се състои. „Абсурдно беше да се забавляваме, докато цялата област отдава своята почит към загиналите от пороите в Бургас в Деня на траур.“ категорични бяха тогава представители на коалицията. В специално съобщение те помолиха своите симпатизанти да покажат съпричастността си към пострадалите от водната стихия и да се включат активно в отстраняването на щетите.