ГЕРБ Бургас регистрира листата си в Районната избирателна комисия

В 11ч днес представители на ГЕРБ-Бургас регистрираха в Районната избирателна комисия листата на партията за предстоящите парламентарни избори. В нея присъстват 28 номинации. И този път ГЕРБ залага на познати в региона местни общественици.

Както и на предишните парламентарни избори водач на листата е Ивелина Василева, досегашен парламентарист. Втори в списъка е областният лидер на партията и бивш народен представител Димитър Бойчев, трети – бившият депутат Иван Вълков. В листата са още Диана Йорданова, Галя Милева, Атанас Терзиев и други познати на местната общественост активисти на партията. Сред новите лица са Румен Желев – дългогодишен служител в горското ведомство, Валя Василева – представител на младежката организация на ГРЕРБ и общинският съветник  Жечо Станков. „Листата ни е балансирана и изцяло съобразена с номинациите от събранията, проведени по общини. Няма нежелани и спуснати хора от София. Винаги сме водили позитивна предизборна кампания, такава ще бъде и сега – с ясни ангажименти за развитието на града.”, каза Димитър Бойчев.

До края на тази седмицата Партията ще обяви официалната си програма. В бъдещия парламент ГЕРБ – Бургас се надява да има повече от 7 представители.

Пълната листа на ГЕРБ – Бургас, утвърдена  от ИК

1.      Ивелина Василева

2.      Димитър Бойчев

3.      Иван Вълков

4.      Диана Йорданова

5.      Семир Абу Мелих

6.      Румен Желев

7.      Галя Милева

8.      Жечо Станков

9.      Снежина Маджарова

10.    Галя Василева

11.    Владимир Крумов

12.    Атанас Терзиев

13.    Живко Димитров

14.    Виолета Илиева

15.    Тодор Михалев

16.    Бончо Бончев

17.    Рахим Ибрям

18.    Валентин Вълков

19.    Диян Петров

20.    Любомир Йорданов

21.    Рафи Янчев

22.    Христина Андреева

23.    Христо Колев

24.    Евгени Стоянов

25.    Весела Атанасова

26.    Юлиян Станков

27.    Николай Иванов

28.    Таньо Костадинов