Подменят се тротоарните плочки на ул. „Христо Ботев“ в Несебър

Продължава подмяната на тротоарни плочки на ул. „Христо Ботев“ в Несебър. Дейностите по обновяването започнаха още в началото на есента и едната част от улицата вече е в завършен вид. Участъкът, който обхваща ремонтът, е между кръстовищата с улиците „Любен Каравелов“ и „Георги Раковски“. Предвижда се през 2015 година да бъдат подновени тротоарните настилки и по продължението на ул. „Христо Ботев“ – до кръстовището с ул. „Хан Крум“.

Това е поредният инфраструктурен проект, който показва, че усилията на общинска администрация са насочени  към формиране на привлекателна визия на града.  Паралелно с подмяната на тротоарните плочки по улица „Христо Ботев“, напредва реконструкцията и разширението на пътна връзка от първокласен път I-9/E-87/ (вход на гр.Несебър) до кръгово кръстовище гр. Несебър – к.к. Слънчев бряг, а в Стария Несебър се работи по изграждането на най-новата детска градина, чиято първата копка бе направена през октомври т.г.
Тези дейности са поредното доказателство, че в условията на криза, в която се намира цялата държава, местната администрация успява да следва политиката си на обновяване и разширяване на инфраструктурата на Общината, както и да запази приоритетното си отношение към социалната политика.