Шоу кухня за деца „Вкусно с Ола“

Зарадвайте Вашите малчугани с незабравимо преживяване, като посетите заедно с тях Шоу кухня за деца „Вкусно с Ола“. Това е поредица от образователни събития, реализирани от верига заведения Ola Taste of MED, и насочени към най- малките. По забавен и интересен начин децата участват в приготвянето на ястията, сами си режат зеленчуците, след това опитват и от произведенията си,  убеждавайки се, че здравословните ястия могат да бъдат и вкусни, а готвенето един увлекателен процес.

Питателното и балансирано меню е съществено за здравето, без значение от възрастта. Ограничаването от любимите храни при малките не е лесно, пък и не е съвсем наложително. По-важно е  подрастващите да се научат да преценяват сами кое е добро за тях, да са запознати с качеството на храната и да могат да балансират между т.нар. fast food и питателната храна.

Съвети и хитрини за вкусни ястия по време на събитието ще даде главният готвач на Ola Taste of MED Иванка Георгиева. Тя е специалист в готвенето с деца и ще покаже на най-малките как да сътворят сами нещичко за хапване – бързо и вкусно, но най-вече здравословно. Малчуганите  ще бъдат изненадани с много вкусотии и награди, а за тяхното настроение ще се погрижи специален гост – аниматор.

Усмивките и приятните емоции са гарантирани. Забавлението започва в 15:00ч. на 22.11.2014г. в Mall Galleria Бургас, етаж  2, до Ola Taste of MED.  Достъпът е безплатен, а ако искате Вашето хлапе да се включи в готварската магия, нужно е само да го регистрирате в интернет на адрес: www.ola-bg.com. Шоуто е подходящо за деца от 4 до 11 години.

Такса за участие не се заплаща
22.11.2014г.(събота), Mall Galleria Бургас, етаж 2, 15:00ч.