Дядо Коледа танцува в Mall Galleria Бургас

Поредно детско парти организираха от най-големия търговско-развлекателен център.

Десетки деца се забавляват предколедно в Mall Galleria Бургас. Чрез поредица от празнични инициативи през този декември молът за пореден път показа, че радостта и щастието на децата е сред приоритетите му.

В сряда коледни песни озвучиха втория етаж на търговско-развлекателния център. Забавляваха се  децата от училище за чужди езици Cool School.  Освен да танцуват и да пеят, те имаха възможност да поиграят, дори да щуреят из мола, докато родителите им неотменно ги следваха с фотоапарати в ръце. Дядо Коледа, в компанията на Всезнайко, Джуджанка и много други работливи джуджета, бяха подготвили тематични празнични игри за ученолюбивите малчугани. Увлечен от общото веселие, белобрадият старец не издържа и се включи в танците на децата.

Това не е първият детски празник, който организират от мола през тази зима. В началото на декември тук се проведе детски конкурс за украсяване на елхи. В резултат двадесет коледни дръвчета красят един от етажите му. Mall Galleria Бургас дава заявка за истински детски рай и през останалата част от годината. През следващите дни в програмата са включени изработване на картички и късмети, театрална школа, балет, куклен театър и още много забавления. За по-големите посетители има други изненади – два големи концерта на новите български риалити звезди ще се състоят през този уикенд.

Пълната програма можете да видите тук.