Китаристът Мирослав Иванов представя авторски проекти в Бургас

Един от най-актуалните български китаристи Мирослав Иванов идва в Бургас по покана на група  „Горещ пясък“. Той ще представи най-новите си авторски проекти пред бургаските меломани на 28-ми януари /сряда/ от 18.00 часа в Културен център „Морско казино“, зала Петя Дубарова.

Концертът е с вход – свободен, като пилотна инициатива от поредицата „Акустично с Горещ пясък“ за тази година .

И през 2015-та  бургаската банда „Горещ пясък“ няма да спести провокации към своята публика. Доказателство за това е дебютният им за годината концерт  в сряда, 28-ми януари, когато в Културния център ще звучат вечните хитове на невероятния Ерик Клептън и емблематичната група „Дюран Дюран“.  Комбинацията от британски поп, лиричен блус и  джаз е гаранция за добро настроение.

Кой е Мирослав Иванов? – За широката публика китариста е добре познат и отдавна има запазено място на клубните сцени и големите концертни подиуми . Веднага след като завършва Консерваторията започва да свири с професионалисти от ранга на Цецо Недялков, Мага и Митко Кърнев. Две години работи в телевизионното щоу  „Как да стигнем …с Тодор Колев“. В последствие се присъединява към група „Infiniti“ и започва да изучава джазова естетика, изявява се и като композитор. На практика няма утвърден български изпълнител, който да не е бил с него на една сцена или турне – Васил Найденов, Камелия Тодорова, Лили Иванова, Митко Щерев, Стефан Вълдобрев, Графа , Дони и Момчил, Арабел Караян, Васил Петров, Динамит Брас Бенд, Д2, Ваня Щерева, Елица Тодорова и Стоян Янкулов и много др.