Нови предизвикателства в ТРИА СИТИ ЦЕНТЪР

Този уикенд  ТРИА СИТИ център отново става истинско изкушение за привържениците на шопинг терапията. Аналогично на популярният «Черен петък» в търговския комплекс ни очаква «Черен уикенд». Още от днес и в събота и неделя всички магазини предлагат изключително изгодни оферти за отбив в цените – от 5 до 80 % за някои от стоките. Това обяснява и множеството клиенти там. Докато избират с какво да обновят гардероба си или с какъв подарък да зарадват свои близки, посетителите на ТРИА СИТИ център се наслаждават на жива камерна музика от 16 до 18 часа и в трите дни. Колелото на късмета в същите часове дава шанс на всеки, закупил стоки за над 100 лева, да добави към тях атрактивен подарък – аксесоар, парфюм или ваучер за бистро «Рома».

Положителните емоции от предоставените възможности за изгодна покупка се подсилват и от атмосферата в търговския комплекс, който периодично променя своя тематичен интериор. След зимните празници чрез алени сърца и плуващи във въздуха амурчета настроението вече е насочено към емоциите за Деня на влюбените. Каква по-добра възможност да се направи и подходящата покупка за любимата, или любимия…

Най-изгодно – до 1 февруари включително! А за самия празник на Свети Валентин от ТРИА СИТИ център обещават нови изненади.