ГЕРБ-Бургас с жест към дамите за 8 март в областта

За поредна година ПП ГЕРБ зарадва с цветя дамите в област Бургас по случай 8 март – Международния ден на жената. Инициативата се е превърнала в традиция през годините, която бе спазена и днес. В бургаския квартал „Крайморие“ клубът към гражданското сдружение реши да изненада възрастните дами от пенсионерския клуб. Празникът бе уважен от общинските съветници от ГЕРБ Панайот Жечков, София Иванова, Георги Кузманов и Антон Берданков.

Общинските съветници Димитрина Буланова, Панайот Жечков, Николай Иванов, Роза Желева, София Иванова, Илияна Гъбева, Виолета Илиева бяха част и от празника на дамите от двата пенсионерски клуба, „Вая” и „Тракия” в бургаския кв. „Долно Езерово”. Те зарадваха възрастните жени с цветя и подаръци. Двата клуба бяха подготвили за всички гости фолклорна празнична програма. Събитието уважиха членове на клуб „Долно Езерово” към гражданско сдружение ГЕРБ, както и териториалният директор Антоанета Манолова

В Поморие и Каблешково част от ръководството на партията и общински съветници изненадаха дамите по улиците и в различни обекти, като им подариха символично гербери. „Целта на инициативата ни е да поздравим жените в Поморие и да ги накараме да се усмихнат. Да им припомним, че те трябва да се чувстват специални, щастливи и обичани не само днес, а всеки един ден от годината“ , коментираха организаторите.

В Камено общинският ръководител на ГЕРБ Радослав Балтаджиев заедно с членове на местното ръководство уважиха и посетиха дамите в клуба на пенсионера в село Винарско. Те поднесоха цветя на всички жени и бяха подготвили специален подарък за тях и за председателя на клуба Димка Делчева. От своя страна жените от с. Винарско също изненадаха гостите си от ГЕРБ с томбола.

От общинското ръководство на ГЕРБ в Средец уважиха Празника на жената, като поднесоха поздравителни адреси на всички институции на територията на общината с преобладаващо дамско присъствие, търговски обекти, социални заведения и др. Няколко от поздравителните адреси бяха поднесени лично от кмета на общината и общински координатор на ГЕРБ инж. Иван Жабов.   „Мили дами и скъпи майки, Имаме удоволствието да ви поздравим с един от най-прекрасните пролетни празници. Благословени да са Вашата красота, нежност, доброта и сила! Бъдете уверени, смели, не спирайте да следвате мечтите си и продължавайте да ни покорявате с красотата си! Честит празник!“, се казва в поздравителния адрес.