Правена ли е аутопсия на извънземен през 1947 г.?

През последните дни на февруари в YouTube се появиха кадри, които искат да потвърдят версията, че американските военни все пак са намерили труп на пришълец в катастрофирала ”летяща чиния”. Така историята със скандалния филм на Рей Сантили получи продължение.
През май 1995 г. в Британския музей в Лондон Сантили за първи път показа документален филм, в който американски военни лекари правят аутопсия на извънземен. Кадрите в YouTube изглежда се опитват да докажат, че на документалната лента са запечатани реални събития.
Ако това е така, тогава вярно ли е и всичко останало, което сме чували?
Твърди се, че през 1947 г. недалеч от американския град Розуел е станала катастрофа с „летяща чиния”. Тогава това е било отразено и в местните вестници. Американските военни взели тялото на минимум един от пилотите – не висок, с огромна глава. Именно него подложили на аутопсия. Тя била заснета от военен оператор, който години след това продал свърхсекретното черно-бяло копие на Рей Сантили за 150 хил. долара.
Сега анонимни ентусиасти, сътрудници на новозеландското списание „Uncensored“ /”Без цензура”/ открили кадри, също черно-бели и с много лошо качество, които отразяват момента, предшестващ аутопсията. Някой е заснел американски войници, които носят в носилка пришълец, много подобен на този от филма на Сантили. Сътрудниците на списанието изтъкват, че кадрите са били проверени от специалисти и те ги сметнали за истински.
Новозеландската сензация бързо се разнесе по света и повдигна позабравения спор за извънземните и дали не се скрива истината за тях. Участниците в тези спорове всяка година изнасят по един или друг довод на експерти или пък свидетелствата на нови очевидци.
По този въпрос уфолозите вече отсякоха: и филма на Санили и последният клип в YouTube не са документални. Според тях това са откъси от малко известна английска комедия от 2006 г. със заглавие „Аутопсията на пришълеца”