Започва трети национален фестивал „Мед, Море и Слънце” Поморие 2015

С наситен меден аромат ще приласкава Поморие в дните от 24 юли до 16 август. За трета поредна година Поморие събира производители на мед и пчелни продукти по повод фестивала „Мед, Море и Слънце” 2015.

Специализираното изложение на централната пешеходна алея ще бъде открито на 24.07.2015 г. /петък/ от 18:00 ч. и ще представя пчелната продукция в почти целия й спектър – над 20 вида мед, цветен прашец, пчелно млечице и прополис.

Всеки посетител ще може да дегустира и закупи продукт с гарантирано качество, директно от производителите на ароматния еликсир. В рамките на еднодневен семинар на 25.07.2015 г. ще бъдат показани различни пчеларски техники за извличане на мед, а жителите и гости на Поморие ще получат съвети как да разпознават и да се лекуват с незаменимия природен антибиотик.

Своеобразната изложба – базар ще бъде разположена на централната пешеходна алея в гр.Поморие, срещу Храм “Свето Рождество Богородично”, всеки ден от 9:30 до 21:30 ч. През целия период на фестивала организаторите са осигурили тематични атрактивни занимания и за най-малките любители на меда.