Политическа партия „Български демократичен център” откри кампанията си в Айтос

Политическа партия  „Български демократичен център”  официално откри своята предизборна кампания за местните избори в община Айтос на 25 септември.  На събитието присъства  известният телевизионен водещ, историк и народен  представител от БДЦ  Росен Петров.

 Официалната част включваше изпълнението на формация за съвременни и характерни танци „Мисис”, с поредния благотворителен жест от страна на местни млади, уважавани, инициативни хора, представители на структурата на БДЦ към инициативата  „Подай ръка и сбъдни”.

 Спектакълът им,  наречен находчиво „Синергия”,  беше напълно в унисон с основното послание на партията – „Шанс за единство”.  Фокусът на събитието стана голямото дарение на 120 тома книги за читалище „Васил Левски”, на стойност над 1700 лева, направено от името на кандидатите за общински съветници от листата на партия Български демократичен център в община Айтос.

 Представянето на листата предизвика силни аплодисменти сред гостите на събитието. В нея влизат хора с авторитет и опит, с богата професионална биография, образовани, компетентни, можещи и силно мотивирани да работят за просперитета на града и общината.

Водачът на листата Петър Хараламбов сподели пред журналисти след края на събитието, че двете благотворителни инициативи –  дарението на книги за читалищната библиотека и дарението за танцова формация „МИСИС” са  поредния елемент от инициативата  „Подай ръка и сбъдни”,  част от цялостната програмна стратегия на партията за по-добро управление на общината и за подпомагане на културни инициативи на хора от всички възрасти.

Петър Хараламбов обяви, че е готова и платформата за управление на общината – „9 приоритета за просперитет на Айтос”,  която партията официално ще представи в следващите дни.

От своя страна третият в листата на партията Георги Киряков изрази увереност, че „големи неща могат да се правят и в малки населени места, но без познанието кодирано в книгите, няма как да бъдат постигнати големи неща”. „Затова и даряването на книги трябва да стане основна част от благотворителната дейност на всяка партия и не само”, добави той.

Посланието на кандидатите за общински съветници от листата на ПП „Български демократичен център”  към айтозлии е „Да обединим различните интереси, възможности, компетенции, понеже това е ШАНС ЗА ЕДИНСТВО”