Димитър Николов: Гласувах за ускорено развитие на Бургас

Досегашният кмет на Бургас и кандидат за трети мандат – Димитър Николов гласува днес в Професионалната гимназия по транспорт. Половин час отне на кандидата на ПП ГЕРБ да упражни правото си на вот, заради опашката много желаещи да гласуват. Пред журналисти той сподели очакванията си за евентуален нов мандат.

„Очаквам повече реализирани проекти, очаквам повече работни места за младите хора, по-добре бъдеще за децата ни, повече възможности за култура, спорт и най-вече за по-добро образование, защото образованият народ  е конкурентоспособен“ сподели Димитър Николов.

„Гласувах за ускореното развитие на Бургас. За това, бургазлии да се гордеят с града си. Гласувах за модерно здравеопазване –технологично и с добри специалисти. Гласувах за образование на по-високо ниво, съобразено със съвременните изисквания и отворено към света. За повече инвестиции и по-големи заплати. Вярвам, че бургазлии ще покажат висока избирателна активност. Искам следващите ни четири години да бъдат още по-успешни и гласувах за това!“, каза Димитър Николов минути, след като пусна своята бюлетина в урната. Освен за кмет и местен парламент, той упражни правото си на вот в референдума за електронното гласуване.