Кандидатът за общински съветник Живко Табаков кани бургазлии на театър

В края на предизборната кампания ДБГ – Бургас и кандатът за общински съветник от листата на Реформаторския блок Живко Табаков Ви канят на театър. На 20 октомври /вторник/ от 19.00 часа в Държавната опера Старозагорският драматичен театър „Гео Милев” ще представи специално комедията по разкази на Чудомир „Без докачение, моля“.

Да си припомним заедно едни от най-колоритните Чудомирови герои и техните политически вълнения. „То беше някога… Нямаше партии тогава, нямаше партизани, нямаше закони за задължително гласуване – кой за когото си искаше, за него си спускаше бюлетина. Комуто пък не дохождаше и на ум даже за избори, стоеше си горе в планината при козите, свирукаше си с тънка свирка кокаляна, дялкаше си с тънко ножче шарени хурки, живееше си на свобода и чист въздух и никой не го диреше, никой го не търсеше. А сега…”

Нека се посмеем заедно и да се надсмеем над себе си, макар и с мъничко тъга. Все пак става дума за всички нас. Не за депутата Двегушев, не за измамения чужденец или за почитателите на ракията в кръчмата на Ламби, нито за Бай Миле, който вече е пенсионер и може да каже всичко, тежало му през годините – не за тях, а за нас!