Агенцията по заетостта набира български готвачи за Южна Англия

Предлагат се работни места както за сезонна, така и за постоянна заетост

За втора година Агенцията по заетостта набира готвачи за работа в самостоятелни и хотелски ресторанти в Южна Англия. Работодател е Hall & Woodhouse Ltd – стара семейна компания с традиции в хотелиерството и ресторантьорството. Предлагат се работни места както за сезонна, така и за постоянна заетост.

Основните изисквания към кандидатите са да имат опит като готвачи или придобита професионална квалификация в тази област и добър английски език.

На одобрените лица се предлага настаняване, за което те заплащат само дължимата местна такса, вътрешно обучение, работа в сплотен екип, отстъпка при хранене в ресторанта (50% през работни часове и 20% в останалото време) и възстановяване на половината от пътните разходи, при условие, че работникът премине изпитателния 4-седмичен период.

Новоназначените готвачи започват със заплащане от 7,50 паунда на час с възможност за развитие в кариерата и увеличаване на заплащането.

Офертата е публикувана в националния EURES сайт www.eures.bg.

Одобрените по документи лица ще бъдат поканени на интервю, което работодателят ще проведе на 5 октомври 2016 г. в гр. Бургас, в сградата на Професионална гимназия по туризъм „Проф.д-р Асен Златаров”, ул. Стефан Стамболов № 53.

Заинтересованите лица следва да изпратят CV на английски език на е-мейл D.Piryankova@az.government.bg. Краен срок за подаване на документи – 03.10.2016 г.

Повече информация кандидатите могат да получат на тел. 0882 825 030, М. Тодорова.