Езикова борса на Флората на 13 и 14 септември

На 13 и 14 септември /вторник и сряда/ от 10:00 до 20:00 часа в експозиционен център „Флора“ ще се проведе третото издание на „Езикова борса Бургас 2016“. Събитието се организира по повод Европейския ден на езиците – 26 септември. Целта му е да предостави актуална информация за условията и възможностите, предлагани от образователни центрове и школи за изучаване на чужди езици в града, на деца, младежи и родители.

В двудневното изложение представителите на водещи центрове ще дават информация на всеки желаещ относно различните видове курсове и програми по езици, които предлагат, условията за записването на езиков курс, съответната продължителност, цени, промоции и други. Едни от най-интересните езици, по които се предлага обучение, са китайски, латински, норвежки, холандски и хинди.

Събитието има и съпътстваща програма с различни сценични изкуства, в която ще се изявят различните културни формации от Младежки културен център. Те ще дават информация за основните си дейности: прием, график на репетициите, цени. Наред с това ще представят себе си и своята продукция пред Вас – публиката, по един по-различен и забавен начин.

Събитието, посветено на Европейския ден на езиците – 26 септември, се организира от Младежки културен център – Бургас, с любезното съдействие на експозиционен център „Флора“.