Пак украсяваме Бургас за Коледа

Интригуващи награди очакват участниците, които стигнат до финала на традиционния конкурс „Да украсим Бургас“. Тази седмица стартира неговото десето издание. Търси се най-атрактивната и впечатляваща коледна украса на външни фасади на офиси, магазини и обществени сгради. Целта е да се поощри инициативността на всеки бургазлия, който лично допринася за общото настроение по празниците.

Общината ще награди най-оригиналните предложения с безплатни ваучери за посещение на остров Света Анастасия и археологическия комплекс  Акве Калиде през новата 2017 година.

Финалистите ще бъдат наградени и с  ръчно изработени сувенири, предоставени от Общинско предприятие „Морски знаци“.

Както всяка година, сред наградите ще бъде и новият луксозен календар на Община Бургас за 2017-та. В него ще влязат най-атрактивните фотографии от традиционната годишна фото експозиция „Бургас около мен“.

В конкурса могат да се включат жилищни блокове, институции, болнични заведения, частни домове, офиси, търговски обекти, образователни заведения и др. Участието е лесно и включва само две стъпки – трябва да направите снимки на украсеното място и да изпратите кадрите на е-мейл: media@burgas.bg.

Не забравяйте да добавите име, телефон за връзка и точен адрес. Предложенията очакваме до 16-ти декември /петък/.

След събиране на всички предложения в определения срок, комисия ще разгледа, оцени и класира най-добрите коледни украси в града. Наградите, разбира се, няма да закъснеят. Очакваме предложенията ви! Нека тази Коледа направим Бургас по-красив, по-светъл и празничен от всякога!