Страховито парти за Хелоуин в Триа Сити Център

Страховито парти се развихри за Хелоуин в Триа Сити Център. Вещици, скелети и пухкави животинки си устроиха среща там, за да попеят и потанцуват с любимата си певица – Михаела Филева.  Пред многобройната публика звездата на вечерта изпълни своите най-големи хитове и от сърце забавлява посетителите на търговския център.

3

Участието ѝ бе заслужен подарък след като почти час малките чудовища обикаляха мола, за да си направят най-страховитите снимки.  Задачата им беше част от конкурса за най-оригинален костюм, а декори не липсваха. Целият търговски обект беше превърнат в снимачна площадка на филм на ужасите – Джак Изкормвача даваше напътствия на участниците, мумии дебнеха зад всеки ъгъл, призраци се носеха по въздуха.

2

Направените снимки всеки участник качи във фейсбук страницата на Триа Сити Център , а победителите бяха определени след оспорвана надпревара с лайкове. В края на вечерта станаха ясни и имената на Мис и Мистър Halloween Party. Това бяха Пламена и Янислав. Те получиха ваучери за пазаруване на стойност 200 лв. в търговския център. Не липсваха и поощрителни награди. Трима поддръжници се сдобиха с талони за пазаруване по 50 лв.

Хелоуин партито даде силен старт на изненадите, които от търговския център са подготвили за своите посетители за коледните празници.