Бургазлийки ще се конкурират по красота и интелект на престижен конкурс

Записването за „Мисис Бургас“ 2017 продължава до 1 март

Общоизвестно е, че бургаските жени нямат равни нито по хубост, нито по интелект, нито по интелигентност. Това се отнася не само за младите бургазлийки, които успешно конкурират кралиците на красотата от всяка националност. Дамите, които вече имат семейства не остават по-долу. След малко повече от месец те ще имат пряката възможност да докажат, че ги бива да въртят къща, да правят кариера, да са на ниво по отношение на интелекта и да бъдат красиви и изискани. Конкурсът „Мисис Бургас“ 2017 е за тях. Той ще се проведе на 24 март 2017 година в елитната обстановка на Гранд Хотел и СПА „Приморец“. Конкурсът е част от веригата „Мисис България“.

Записването за участие продължава до 1 март на електронен адрес mrsburgas@gmail.com. Необходимо е да се посочи име, възраст, ръст, актуален телефон за контакт. Кратко представяне на кандидатката с думи трябва да е придружено от две снимки – портретна и в цял ръст.

Една от участничките в „Мисис Бургас“ 2017 ще има шанс да представи България на международния конкурс „Mrs.Universal“.

Лицензиант на „Мисис Бургас“ 2017 е Меги Савова. Лице на конкурса е победителката в миналогодишното му издание Мая Великова. Тя вече засне блестяща фотосесия сред елегантния първокласен интериор на Гранд Хотел и СПА  „Приморец“ – домакин, съорганизатор и спонсор на престижното събитие.