Изложението „За туризма“ще се проведе затрети път в Бургас

Стартът на летния туристически сезон наближава и подготовката на всички хотели и заведения върви с пълна пара.  За да бъдат в крак с последните новости и тенденции в бранша, собствениците на обекти могат да сверят часовниците си с продуктите и услугите, предлагани от участниците в изложението – договаряне и бизнес форум „За туризма 2017”- Бургас.

Поредното, трето издание на изложението  „За Туризма 2017 ще се проведе на 21 и 22 март 2017 година  в  Експозиционен център „Флора”- Бургас. Организаторите се надяват то  максимално да съдейства на хотелиерите, ресторантьорите и собствениците на различни заведения в курортите да предложат качествени продукти и услуги на своите клиенти. По този начин те ще могат да отговорят на нарастващите потребности на клиентите и ще затвърдят положителните впечатления, които карат туристите да избират отново България като желана дестинация.

В изложението ще участват фирми, които се занимават с проектиране, строителство и обзавеждане на туристически обекти, осигуряващи консумативи за нуждите на бранша и др.