Нови колекции в ТРИА Сити Център за първа пролет

С нови авангардни предложения и красива музика ще влезе пролетта в Триа Сити Център. На 22 март търговският център ще се превърне в истински оазис на модата, добрия стил и ведрото настроение.

Пролетта е време за обновление и ТРИА има неустоимо предложение за своите клиенти – най – новите колекции на марките Marina Yachting, Henry Cottons, Kocca, MCS, EA7, Styler, Mayoral, Pause jeans, Negative Wear, Triumf, Blend .

На 22 март ще стартира и лоялната програма Tria City Centre. Всяка покупка, направена  в магазините на търговския център, ще носи точки,  които ще се набират в специално създадени за програмата карти (Tria Loyalty Card). Карта ще може да има всеки, направил покупка за над 50 лева. Притежателят й
ще има възможността чрез регистриране на касовите бележки за следващи покупки да набира точки, които в края на всеки месец да замени за материални награди. Касовите бележки ще се регистрират в деня на покупката на централната каса на магазин SBS.  Колкото повече точки има в картата, толкова повече подаръци ще получи нейният собственик.

Подаръците, участващи в Tria Loyalty Card, ще бъдат обявявани в сайта наTРИА Сити Център, фейсбук страницата и на територията на търговския център (в магазин SBS). Освен това, като допълнителен бонус, притежателят на Tria Loyalty Card получава отстъпка до -10% във всички магазини на територията на Tria City Centre.

На първа пролет ТРИА Сити Център ще помогне на своите приятели да забравят мрачната зима с изтънчената музика на елегантното трио „Тенорите”. От 2014 г Кирил Илиев, Александър Господинов и Илиян Недев покоряват България с впечатляващите си гласове и изискания си репертоар. На 22 март те ще дойдат в ТРИА, за да споделят с публиката вечните класики, италиански канцонети, испанската „Granada”, руски и възрожденски песни, българска популярна музика и ще превърнат деня в празник, за който дълго ще разказват.