Очаквайте скоро изложба „Пернати фотострации“ с безплатен уъркшоп за фотография

„Пернати фотострации“ се казва изложбата, която гости и жители на град Бургас могат да разгледат от 11 до 21 август в Морската градина. Не само името е нестандартно, а и самите експонати, които представляват 20 фотографии, комбинирани с различни илюстративни изображения.

„Фотострациите“ са дело на двама млади и талантливи бургазлии – фотографът Борислав Христов и илюстраторът Мелина-Елина Бондокова. Те са част от инициативата „Бургас харесва младите“.

Официалното откриване ще е на 11 август от 19:30 часа на Пантеона, като самата изложба ще е разположена на алеята от Пантеона към Експо център „Флора“.

За по-любопитните, които искат да разберат как се случва сътворяването на такъв тип необичайна картина и тънкостите на снимане на диви животни, авторите организират и workshop, който ще се състои на 12 август, от 10:00 часа на укритията на Атанасовкото езеро.

Workshop-ът ще е напълно безплатен, но с предварително записване на helo@pavilioncreative.net или на https://www.facebook.com/pavilioncreative/?fref=ts.