Шоурум за най-новите модели автомобили ще гостува пред Бургас Плаза

Автоизложението „Бургас Авто Плаза“ ще гостува пред паркинга на Мол Бургас Плаза от 1 до 6 септември. Събитието се провежда за пети път и на него се предствят най-новите марки и модели за 2017 година. 

 Nissan, Opel, Honda, Peugeot, Citroen, Mazda и още 12 водещи автомобилни бранда ще преставят своите модели абтомобили тази година. Освен тях марките ще предствят и някои предпремиери за България.

В дните до 6 септември пред погледите на посетителите ще застанат автомобили от всички сегменти, които ще се разположат на паркинга пред първия търговски център в града.  Както и на предишните авто изложения, автомобилите ще могат да бъдат подробно разглеждани и тествани от посетителите.

Входът за изложението е безплатен, а всеки от посетителите ще има шанса да се възползва от атрактивните отстъпки, предоставени специално за събитието от търговските представителства участващи на изложението, както и от преференциални лизингови и застрахователни условия.

Особено привлекателен момент в изложението е томболата, която няма да бъде обвързана с покупка. Всеки посетител ще може да пробва късмета си и да стане притежател на чисто нов електрически мотопед Vromos Eco Speed или да спечели тест драйв уикенд с лек автобомил Nissan, предоставен от Омникар Ауто.