Българска кухня комбинирана със средиземноморски елементи предлагат на първата вечеря „на сляпо“ в Бургас

Специалното събитие ще стартира в 19:30 часа на 26 януари в Гранд Хотел и СПА Приморец

 

Вечерите на сляпо се превърнаха в традиция за големите мегаполиси. Там, те събират широка публика, която дружно слага специални затъмнени очила и се потапя в свят пълен с вкусове и аромати. Тези хора се хранят заедно – превръщайки този процес, без който човекът е невъзможен, не просто в едно обичайно похапване, а в истинско приключение – по-вкусно, пъстро, различно от обичайното. Дойде ред Бургас да влезе в групата на иноваторите, чупещи рамки и преодоляващи табута.

 

Първата за красивия морски град вечеря „на сляпо“ ще се състои на 26 януари от 19:30 часа. Инициатор и домакин на събитието е Гранд Хотел и СПА Приморец. Ивентът е замислен като встъпителен от цяла вкусна поредица. Let’s Get PRIM: Тайна вечеря еп. 1: България е посветена на родната кухня и продукти, смело комбинирани със средиземноморски допълнения. Резултатът, определено си струва опитването.

 

Точно както в световните столици, на вечерта на Гранд Хотел и СПА Приморец, гостите ще приглушат максимално зрението си със специални маски. С оглед спецификата на вечерта, на разположение ще са асистенти, а храната ще е поднесена в подходящи порции.

 

Точното 4-степенно меню, организаторите умишлено пазят в тайна – на приключение, като на приключение. Затова и молбата им към всички смелчаци, които се  запишат за първата за Бургас вечеря на сляпо, е при резервация да споделят ако имат определени хранителни непоносимости, алергии, диети.

 

Храната е необходимост, но и изкуство. Подарете си я в нов приключенски формат, създаден за експериментатори, с вкус към различното и без страх да излязат от своята зона на комфорт.

 

Цена на куверт: 49.00 лева на човек.

 

За повече информация и резервации: +359 56 8 12345 | info@hotelprimoretz.bg