Два ангела отлетяха към небесата

Дъщерята на Анастасия Бинчева от „Тоника“ загина при катастрофа в САЩ

Шофирал е 38-годишният Бътлър. Автомобилът му се блъска в автомат за купуване на билети за паркиране около 2 часа сутринта, преди да се забие в стената в Студио Сити, Калифорния. Нямало е други коли, съобщава The SUN. Приятелката му Лиа ЛаБел е 31-годишна R & B певица.  Тя става популярна след участието си в American idol, където стига до финала.

 Двойката беше обявена за мъртва на мястото

Лиа е родена на 8 септември 1986 г. в Торонто и израства в Сиатъл. Учи в музикалното училище в Бостън и след като завършва продължава да се развива като успешна певица. Записва първия си самостоятелен албум, под менторството на Epic Records/So So Def Recordings, заедно с едни от най-големите съвременни продуценти – Джърмейн Дюпри и Фарел Уилямс.  Хитът на ЛаБел „Sexify“ влиза в Топ 100 на Америка през 2012 г.

Лиа е дъщеря на Анастасия Бинчева – Сия от „Тоника“ и Трошан Владовски, китарист и вокал на някогашните „Сребърните гривни“. 

Баскетболистът Расмут Бътлър игра в осем отбора от NBA по време на 13-годишната си кариера, включително „Лос Анджелис Клипърс“, „Чикаго Булс“ и „Сан Антонио Спърс“.

Младата двойка загива на място, след като Бътлър губи контрол над автомобила.

Екипът ни изказва искрени съболезнования на семейството и близките на Лия.