Рекорден брой посетители в магазина на Emporio Armani Underwear още в деня на откриването му

Уникалните намаления на цените продължават до неделя

Рекорден брой почитатели на елегантното облекло посетиха магазин GIO в ТРИА Сити Център още в деня на откриването му,  за да се докоснат до лукса, който предлага водещият италиански бранд в търговията с бельо Emporio Armani Underwear.  Магазинът бе открит официално на 18 май, петък и за да могат повече хора да станат притежатели на артикули от най-новата колекция на модния гигант, ТРИА предложи удивителни намаления и множество изненади на първите посетители.  До 20 май, неделя, всеки клиент, закупил определен артикул от магазина, получава 30% отстъпка, а за картодържателите отстъпката е 40%.  Бяха обявени и две фейсбук игри. Победителите бяха изтеглени в деня на откриването на магазина. За това, че на 18 май са споделили поста във фейсбук, Теодора Тодорова и Мими Христова от Бургас спечелиха ваучери на стойност по 50 лева за покупки от магазин GIO. По-късно през деня на лотариен принцип беше изтеглен и победителят във втората игра. Ваучера за 100 лева спечели Дарина Тодорова, която се е тагнала, че ще присъства на събитието.

Това е първият магазин на Emporio Armani Underwear в Бургас. В ТРИА Сити Център лидерът в луксозния сегмент на пазара предлага най-новите си модерни модели бельо и аксесоари. С изискания си интериор бутикът, който напълно отговаря на претенциите за лукс на италианския дизайнер, е уникален за града. Тук дори подовата настилка, окачените тавани и мебелите са доставени от Италия и са по последен дизайнерски модел на бранда.

Партньорството между ТРИА и Armani датира от преди 5 години, когато търговският център стана представител на друга линия на италианския гигант  – спортната ЕА7. 

В новооткрития магазин  GIO  се предлагат още и артикули на Lauma Lingerie –  известна латвийска марка, лидер на пазара за бельо в средния ценови клас, чийто модели се открояват със свежи цветове, модерни кройки и наличие на големи размери.

Артикулите от всички марки, предлагани в магазин  GIO, са представени и онлайн на сайта: shop.tria.bg.