Ослепителната Гери Дончева ще води Нощта на Холивуд в Бургас

За стилна и впечатляваща визия красивата дама е избрала тоалети на модна къща „Тонена“

 

 

На 6 юли Бургас ще преживее своята първа автентична вечер, инспирирана от Холивуд и бляскавите събития в Меката на киното. Червен килим, шампанско, папараци, впечатляващи сцена и декорации и класни изживявания очакват всички желаещи да се докоснат до звездния лайфстайл в Гранд Хотел и СПА Приморец. Дрескодът в стилистиката на събитието, предизвиква гостите да се преобразят като любимите си актьор / актриса или техни елегантни екранни образи. Поканени са всички – бургазлии и гости на града.

                                                                                                                       

Начело на събитие Let’s Get PRIM: Hollywood, застава ослепителната Гери Дончева. За това си амплоа, тя ще блесне в три стилни тоалета, дело на (предоставени от) дизайнер Стойка Хаджиева-Новкова от модна къща „Тонена“. Освен за визията на водещия на събитието, моделиерът ще се погрижи и за впечатляващия външен вид на Елена Сиракова и Христина Нейкова, които също ще видим в по три различни визии. Двете дами са красивите и кадифени вокали от 7-членния бенд на вечерта, който ще поднесе на публиката живи изпълнения на подбрана филмова музика.

 

Дизайнер Хаджиева-Новкова е с над 30-годишен опит в модния бизнес, половината от които твори и в областта на висшата мода. Нейните сватбени и бални рокли са не просто облекла, а истински произведения на изкуството. За нея, ограничения в материи, цветове, тенденции – няма, а съществено е какво отива на конкретния човек. „Тенденциите не важат. Нагласата се променя с обличането – и реалния поглед към това, как ни стои определен тип дреха. Облеклата би трябвало да подчертават най-хубавото в носещия ги – за да се чувства човекът спокоен и уверен“ – споделя дизайнер Хаджиева-Новкова. „Подобни пищни тоалети пренасят публиката в друг свят“ – споделя водещият на вечерта Гери Дончева. „И в амплоато си на активен модел, и като водещ имам достъп до премиум клас мода.  У нас има дизайнери, които създават облекла на много високо ниво. Техните произведения спокойно минават по световните червени килими и се нареждат достойно сред световни имена в бранша. За вечерта на събитието ще съм с няколко различни рокли именно от една такава талантлива българска дизайнерка, марката е “Тонена”, а роклите са подбрани според модулите на сценичния ред. Безспорно не само аз ще се чувствам в перфектно настроение, а и гостите ще чувстват по-пълноценно бляскавия заряд на вечерта“ – разказва водещата на Let’s Get PRIM: Hollywood.

 

 Като човек с дълбоко артистична природа, Гери Дончева веднага приема да бъде водещ на Нощта на Холивуд в Гранд Хотел и СПА Приморец. За нея, важно е не какво ще ѝ даде дадено събитие – въпреки, че опитът е безкрайно ценен – а какво може тя да даде на конкретния проект.

 

„Let’s Get PRIM: Hollywood носи своя не само развлекателен, но културен принос към града. Събитието обогатява емоционално гостите си и дава възможност за изява на артисти от различни направления“ – споделя очарователната Гери. „Дрескодът на вечерта е много интересен и дава възможност за експерименти. Разбира се, може да се заложи на вечната класика: папийонка за мъжете и ултимативен шик на висок ток за жените. По-холивудско от това, според мен няма.“

 

Бургас-ката позиция на Гери Дончева е кратка и експресивна: „За последните 10-15 години имам поглед върху развитието на Бургас, не само по отношение на култура, а и образование, инфраструктура, транспорт и прочие. Харесва ми, че за толкова кратък период градът се утвърди като най-добър град за живеене, който подобрените по много параметри условия превърнаха в притегателен център на Черноморието.“

 

Let’s Get PRIM: Hollywood е поредното експресивно и различно събитие, което Гранд Хотел и СПА Приморец носи като ценност на Бургас, бургазлии и гостите на града. „Похвално е, че „Приморец“ се превърна в институция, която се грижи за активния културен живот в града и се стреми да инвестира, подкрепя и инициира талантите на своя град. Поради заетостта ми в различни проекти пътувам много и у нас, и в чужбина и спокойно мога да заявя, че съм силно и приятно впечатлена от класа на обслужване в 5-звездния Гранд на Бургас. Категория “пет звезди” не означава само да имаш елегантна и функционална база, но и да предлагаш качествен туристически продукт като пълно обслужване. За мен е радост, да работя и да доверя почивката си на подобен екип“ – споделя позицията си Гери Дончева относно организатора и домакин на събитието Гранд Хотел и СПА Приморец. 

 

На финал, експресивно заявява очакванията си за Холивудската нощ на Бургас: „Очаква ни прекрасна вечер! Отличното настроение на гостите е гарантирано от прецизната селекция разностранни артисти, отличната им интеракция, специалните декори, всички мънички, прецизно обмислени детайли. Съвкупността от всичко това е залог за автентична Холивуд атмосфера – за достъп до която не Ви трябва самолетен билет и специална покана – а само желание, добро настроение и свободна петъчна вечер на 6 юли!“

 

 

Специалното събитието е с куверт.

 

За повече информация и резервации:

 +359 877 850 001 | concierge@hotelprimoretz.bg