Комбинирана тренировка акваспининг и водна аеробика

Иновативната комбинация открийте в СПА център „6th Sense“  в Гранд Хотел и СПА Приморец

През годините Гранд Хотел и СПА Приморец предлага на бургазлии и гостите на града възможност да се погрижат за отличните си здраве и самочувствие. За целта, СПА център „6th Sense”, предлага богата палитра терапии, насочени към подобряване характеристиките на кожата и тялото.

Най-новото предложение за ефективно възстановяване на добрата форма и самочувствие и поддръжката им е иновативна тренировка акваспининг. Той представлява вид каране на специални, прилични на колела машини – акваспинери. В случая, те са разположени в басейна на СПА център „6th Sense“ и са общо пет на брой. За постигане на оптимални резултати, инструктор Надежда Колева комбинира акваспиниг тренировките, които води в СПА център „6th Sense“, с водна гимнастика. Продължителността на едно занятие е 60 минути, като половината време е отделено за водна гимнастика – а другата половина за акваспининг тренировка. През цялото време треньорът е във водата с групата и се грижи всеки да изпълнява правилно конкретните движения.

Тренировките „под вода“, от години се използват и в рехабилитацията. Това е така, поради факта, че те щадят сърцето, колената, гърба и ставите и не ги натоварват излишно. Те са подходящи за хора от всички възрасти, включително за такива, натоварени с много излишни килограми. За да се възползвате от ползите на водната гимнастика и акваспининга, не е нужно да сте плувец. Дълбочината на басейна е напълно стандартна и при тренировките под вода е само торсът. В зависимост от интензивността и програмата на тренировките, акваспинингът и водната гимнастика могат да бъдат адаптирани и за много напреднали любители на спорта, които търсят ефективна поддръжка на отличната си форма.

Ето и графикът на тренировките:

Водна гимнастика и акваспининг тренировка

Понеделник и петък от 9:00 часа

Продължителност: 60 минути

Инструктор: Надежда Колева

Възможност за индивидуални занятия

За повече информация и запазване на час:

 +359 910 913 | spa@hotelprimoretz.bg