ТРИА Сити Център представя новите си колекции есен-зима 2018

Топлите дни все още не са си тръгнали безвъзвратно. Но есента идва неусетно, а с нея  и необходимостта да подновим гардероба. В ТРИА Сити Център сезонът на падащите листа настъпва с дръзките предложения на колекциите есен–зима 2018. Новите колекции на EA7, Emporio Armani underwear, North Sails, Marina Yachting, MCS, Just Cavalli, Silvian Heach, Kocca, Salsa Jeans отново ще ни правят уникални,  цветни и модни, при това на съвсем достъпни цени.

И тази сезон ТРИА Сити Център залага на разнообразието и на възможността всеки да подчертае личния си стил. Тук вече са на разположение новите колекции на Mayoral. Есенният шопинг обогатяват и предложенията  на Pause Jeans и Styler.

Новата учебна година наближава. Преди да е ударил първият звънец, ТРИА Сити Център вече е помислил за най-малките ученици и ексклузивно представя  колекциите  Guess kids.

Но лятото е все още тук и търговският център продължава да е най-горещата шопинг точка на града. Летните намаления и промоции все още са в сила.  За всеки закупени 3 артикула от марките  EA7, North Sails, Emporio Armani underwear, Kocca, Silvian Heach, Freddy, MCS, Just Cavalli, Marina Yachting, Henry Cotton’s, Salsa Jeans клиентът получава 50% отстъпка.