Финални летни намаления в Триа Сити Център

От 30 до 50 %  са отстъпките във всички магазини на търговския комплекс до края на август

В апогея на лятото сезонните намаленията в цените са нещо обичайно. Ако търсим обаче истински шокиращи намаления, то те традиционно са в TRIA CITY CENTRE.  Сега е моментът за попълване на гардероба с модели от световни марки. При това – закупени изключително изгодно!  Намаленията са впечатляващи – цените са по-ниски с 30, 40, 50%…

Защо да не се отдадем на изкушението да притежаваме нещо наистина стилно от световните модни брандове EA7, EMPORIO ARMANI UNDERWEAR, FREDDY, SALSA JEANS, KOCCA, SILVIAN HEACH, MARINA YAHTING, HENRY COTTON’S, NORTH SAILS, MCS, LAUMA LINGERIE? Пък и кога е излишен нов тоалет, обувки или аксесоар? Изборът е изключително богат. И формулата е изпитана – сбогуването с лятото е подготовка за следващото лято!

Покупки със солидни отстъпки могат да се направят във всички магазини на търговския комплекс. За почитателите на  JUST CAVALLI, MAYORAL, SAINT BARTH, ROBERTA BIAGI, REVIU, TORRINI, STYLER, HOT SPOT, PAUSE JEANS също има изненади – отстъпки от 30 до 50 на сто. 

Финалните намаления започват от 1-ви август  и продължават до края на месеца.

Каквото и да говорим – и най- колоритното описание не може да замени личното впечатление.  Затова – нека направим своите открития и сътворим свой си разказ!  Знаем къде – Триа Сити център на пл. Тройката! Познавачите знаят кога да пазаруват!