Обучение по бизнес етикет, поведение и протокол се провежда в Бургас

Златните правила на поведението в бизнес среда бургазлии ще учат на 17 и 19 октомври в Гранд Хотел и СПА Приморец

Мария Касимова-Моасе ще учи Бургас на златните правила в бизнес общуването през октомври. Първоначално, сесия „Бизнес етикет, поведение и протокол“ бе обявена за 19 октомври (петък). Големият интерес към събитието доведе до обявяване на втора дата за еднодневния семинар – 17 октомври (сряда). Организатор и домакин на ноу-хау срещите е Гранд Хотел и СПА Приморец.

Обучението събира в рамките на един ден, в часовете между 9:00 и 17:00 часа, най-важните неща, които всеки мениджър и служител с амбиции за адекватно и ползотворно офис развитие би трябвало да следва.

Програмата е разделена на осем тематични модула. Те съдържат широко поле значимости: от историята на етикета и различията между социален и бизнес етикет и правила в бизнес общуването, през държавен протокол и протокол и етичен кодекс на юридическия субект, бизнес етикет и облекло, до правила за социален живот в бизнес средата, поведение на масата, офисни събития и интернационални различия.

Лектор на полезната за по-добрата професионална реализация и общуване включително в ежедневието обучителна сесия е Мария Касимова-Моасе. Тя е журналист, писател и сертифициран експерт и консултант по етикет и протокол, преминала през обучения по Minding Manners в Лондон, ISPD в Брюксел и Частна школа по класически европейски етикет в Париж.

Цената за посещение е 71 лева. Тя включва такса за еднодневното обучение, две кафе-паузи, консултации с лектора, сертификат за ключови компетенции.

Курсът е това, което е необходимо за всички, които желаят да работят за по-добрата си реализация и качествено общуване. Той съдържа ключови знания и компетенции, необходими на хората, които искат да работят и комуникират ефективно, независимо в кой бранш са заети. Качествената комуникация – писмена, невербална, вербална и това, което изгражда впечатление за нас. Част от тайната на успеха е именно да комуникираш успешно.

За повече информация и заявяване на участие:

marketing@hotelprimoretz.bg | +359 56 910 910