Димитър Бербатов представя автобиографията си в Бургас

Срещата с морската публика ще се състои на 2 декември в Гранд Хотел и СПА Приморец

На 2 декември (неделя) Димитър Бербатов ще представи автобиографията си „По моя начин“ в Бургас. Срещата с морската публика ще започне в 17 часа в Гранд Хотел и СПА Приморец. Всички, които изберат да дойдат на събитието, ще могат да получат автограф върху своето копие на „По моя начин“, както и да запечатат на снимка срещата си с един от най-добрите и уважавани български футболисти на всички времена. 

„По моя начин“ е откровен разказ от първо лице, който започва „в Благоевград, на 30 януари 1981 г. в младото семейство на Маргарита – хандбалистка и Иван – футболист. Дали е било предопределено да стана спортист?“ – пита сам себе си Димитър Бербатов. После – разказва за пътя си, оттогава до днес. Изказът му е увлекателен, чист и много човешки. Споделя, че пише от времето, когато е в „Байер Леверкузен“ – „просто нахвърлях мисли в една тетрадка“. По същото време на стената над леглото в апартамента му своето място има посланието на Мохамед Али „Impossible is nothing“ – което може би най-добре описва живота на самия Бербатов. След време, записките прерастват в официална автобиография. Съавтори на книгата са Найден Тодоров и Димитрина Ходжева, а предговорът е от сър Алекс Фъргюсън.

„… ако вдъхновя поне едно дете – независимо от таланта си, да извърви пътя си по своя начин и да бъде щастлив човек в крайната дестинация, значи си е струвало да споделя с вас своите житейски истории“ – казва Димитър Бербатов в последните страници на автобиографията си. Повече – научете сами от него, на 2 декември (неделя) от 17:00 часа в Гранд Хотел и СПА Приморец.

Събитието е с вход свободен.

Ще има възможност за закупуване на книгата на място, осигурена от издателя на „По моя начин“ – „Сиела“.