Орлин Горанов представя автобиографията си в Бургас

Премиерата ще бъде в Гранд Хотел и СПА Приморец

Един от най-обичаните родни певци, огласял многобройни концертни зали у нас и в чужбина Орлин Горанов ще представи своята автобиография „Да започнем отначало“ на 18 декември (вторник) в Бургас. Премиерата ще се състои в Гранд Хотел и СПА Приморец с начален час 18:00 часа. Събитието е част от инициатива „Приморец чете“, която води в морския град знакови родни творци за среща с публиката.

Автобиографичното четиво е създадено в съавторство с Веселина Паскова. Официално книгата излиза от печат на 20 ноември, с издател „Книгомания“. Избраният формат е цветно луксозно издание – албум, с твърди корици и суперобложка. В своите 232 страници книгата показва повече от 180 снимки от личния архив на артиста. Дизайнер на корицата и книгата е Тодор Манолов.

Творбата носи името на една от най-популярните песни на Орлин Горанов „Да започнем отначало“. Започва точно там, отначало – в родната Берковица, където едно хлапе с ожулени колене покорява баирите и пее в хор „Бодра смяна“. После, четивото проследява пътя на обичания певец от естрадата до оперната зала, през вариететната сцена и притегателните кино и театър, до предизвикателството на мюзикъла. Както всяка автобиография и в тази читателят ще открие тайни, неизвестни на широката публика. Тук, те включват обич към зоологията, леката атлетика, стрелбата и дори двигателите с вътрешно горене.

Повече – открийте сами сред страниците на „Да започнем отначало“. Книгата в Бургас Орлин Горанов ще представи в компанията на Веселина Паскова – на 18 декември (вторник) от 18:00 часа, в елегантния Гранд Хотел и СПА Приморец.