MasterChef виртуози представят италианско меню в Бургас

Вкусната вечер ще се състои в Средиземноморски ресторант „Салини“ на 5 декември

Гранд Хотел и СПА Приморец ще поднесе на Бургас вкусна фиеста с MasterChef автори на 5 декември от 19:30 часа. В кухнята на Средиземноморски ресторант „Салини“ на 5-звездния хотел ще се развихрят Николай Попов, който в момента е част от екипа на един от най-добрите ресторанти у нас, заедно с победителя в последното издание на престижното кулинарно шоу – Станислав Райчев. Те ще представят авторско меню в четири степени, в което Италия среща България. Събитието е част от концепция Let’s Get PRIM на Гранд Хотел и СПА Приморец.

Извън кухнята, попрището на което Станислав Райчев се изявява, е изключително отговорно. Той буквално спасява животи в работата си като пожарникар. Печели журито и публиката на MasterChef със смелост и иновация, познания и техники в кулинарията и неуморно желание да се развива. Предложенията, които му носят голямата награда във формата, са четири степени, представящи българската кухня в модерен прочит. Николай Попов още на 7-годишна възраст се мести в Италия. Тогава започва рандевуто му с кулинарното изкуство, което го води из страната – родина на едни от най-популярните рецепти по света. Днес той е част от екипа на ресторанта, отличен за „Ресторант на годината“ 2017 за модерна българска кухня „Космос“ в столицата, чиято концепция включва възраждане на забравени традиционни български продукти и ястия, като брънза и крокмач. Кулинарният път на двамата бургазлии обуславя избора им – да поделят менюто по равно между Италия и България – по две степени на държава. Те лично ще посрещнат гостите си в специалната вечер и ще им разкажат повече за нейната концепция.

Досега подобни изяви в Средиземноморски ресторант „Салини“, Гранд Хотел и СПА Приморец са имали шеф Токев, шеф Михалчев и един от участниците в предаването – румънецът Стелиян Тибериус Куку (Тиби). Гостуването на станалият популярен като „цар на пастата“ Николай Попов и големият победител Станислав Райчев е отлична възможност за широката публика отново да се докосне до автентичен MasterChef вкус. Този път – предложен от двама бургазлии, достигнали върха в едно от най-престижните кулинарни предавания по света.

Събитието е с куверт: 63.00 лева на човек.

За повече информация и резервации: +359 877 850 001 | concierge@hotelprimoretz.bg