Гранд Хотел и СПА Приморец отдава почит на бургаските актьори с театрална миниатюра

Гранд Хотел и СПА Приморец кани всички бургазлии преди да се отправят към площад „Тройката“, за да видият запалването на светлините на коледната елха на града, да почетат заедно ярките звезди на театралната и кино сцена в Бургас!

Апостол Карамитев, Георги Калоянчев, Катя Зехирева, Елжана Попова, Хиндо Касимов, Аглика Бояджиева, Димитрина Тенева, Стефан Рядков, Руси Чанев и Невена Мандаджиева ще очакват бургазлии чрез информация, снимки и свои вещи в обща изложба „Алея на славата“. Тя ще бъде открита официално от 17:00 часа в Гранд Хотел и СПА Приморец с миниатюра-мюзикъл „Кабаре“.

Продължителността на представлението е 30 минути. То ще бъде представено от талантите на младежка театрална трупа „Валери и приятели“, които са носители на две първи места на фестивали за театрално изкуство за деца и юноши в Разград и Сливен. Постановката вече е събирала овациите в редица български градове. Поставянето ѝ на „Алея на славата“ е жест на почит към това изкуство и бургаските актьори.

Гостите дошли да видят изложба „Алея на славата“ и „Кабаре“ ще посрещнат домакините от Гранд Хотел и СПА Приморец, както и Валери Еличов от името на Драматичен театър „Адриана Будевска“.

„Алея на славата“ е традиционна инициатива на Гранд Хотел и СПА Приморец, която събира в обща експозиция бургазлиите, прославили града ни по света и у нас в определена област – наука, изкуство, спорт, култура и други.