Несебър с благотворителен базар

На 15,16, 17 и 18 декември в Несебър ще се състои благотворителен базар, посветен на хуманни каузи. Той ще бъде разположен на площад „Жулиета Шишманова“. Проявата ще стартира от 12.00 часа сутринта  през почивните дни  и от 15.00 часа в понеделник и вторник.

На 15 декември от 11.00  до 14.00 часа на площада пред кметството в Равда ще се проведе базар под мотото „Коледа за Сами и приятели“. На 18 декември на пл. „Жулиета Шишманова“ в Несебър благотворителната инициатива ще е посветена на същата кауза. В последния ден базарът ще премине в общоградско  коледно веселие, посветено на Сами.

Инициативата е подкрепена от кмета на Община Несебър – Николай Димитров.

Всеки, който иска да подкрепи благотворителния базар, организиран от общината, може да си купи от ръчно изработените подаръци, с които да зарадва близки и приятели. Събраните средства през тези  четири дни ще бъдат дарени на деца в нужда.

За празничното настроение в тези дни на декември са организирани различни концерти, а в благотворителния коледен базар участие ще вземат: деца от СУ „Любен Каравелов“, ОДК – Несебър, НЧ „Яна Лъскова – 1905”, Сдружение на творците и занаятчиите –Несебър, ТФ „Заря”, Фолклорна група „Незабравка“, сдружения, граждански организации и др.