Приключи традиционния коледен базар в несебърското училище

Учениците от СУ”Любен Каравелов” – Несебър, заедно със своите  учители и родители, организираха благотворителен коледен базар за поредна година.

Ученици, учители, родители, приятели и граждани изкупиха уникални ръчно изработени картички, коледни играчки, сувенири, напитки и  разнообразни кулинарни произведения,

По традиция зад отрупаните щандове застанаха момичетата и момчетата –  активисти на Българския Младежкия Червен кръст в училището с ръководител Паунка Русева, както и техни приятели. Логистична подкрепа оказаха родители и класни ръководители.

По решение на ученическите съвети под ръководството на педагогическите съветници г-жа Станкова и г-жа Бакалова, част от събраните средства в размер на 3233.90 лв. ще бъдат предоставени по банков път за подпомагане  на ученик от несебърското училище, а друга част – за изграждане на рампа за инвалиди, с цел да се улесни достъпа на деца с увреждания до класните стаи

С организирането на базара учащи и работещи в СУ”Любен Каравелов” доказват, че сърцата им са отворени за всяка благотворителна каузa  с надежда всички заедно да сътворят едно добро дело.