Мадлен Алгафари се връща в Бургас като водещ на семинар

Популярният психотерапевт Мадлен Алгафари се завръща в Бургас като водещ на „Дишане от душата“ на 30 март (събота). Семинарът включва лекция и практическа част – дихателна практика и медитация. Ще се проведе от 17:00 часа в Гранд Хотел и СПА Приморец.

Повече за „Дишане от душата“ разказва самата Мадлен Алгафари: „Ако променим начина си на дишане, можем да подобрим физичното и психичното си благосъстояние. Можем да намалим нивата на стрес, на умора, да предотвратим високата тревожност, да стопираме паническите атаки, да подобрим чувството си за реалност, да лекуваме сами тялото си. Тази дихателна практика повишава серотониновите нива в организма и действа като естествен антидепресант. Тя отваря пространство за вътрешен диалог и пълно отпускане на организма, като същевременно зарежда с нова, оздравителна енергия. Всеки участник има контрол върху собствените си преживявания, а групата действа като подкрепа и катализатор на дълбочината на емоциите. Очаквам ви на дихателната практика – най-естественият и леснодостъпен ключ към релакса и здравето ни!“

Освен психотерапевт с над 20-годишна практика, Мадлен Алгафари е и писател и преводач. Завършила е и специалност режисура за драматичен и куклен театър в СУ „Св. Климент Охридски“ съвместно с НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“. Специализациите и лекциите и по света и у нас са многобройни. Член на многобройни авторитетни организации в областта на психотерапията. Автор на книги с разнообразно съдържание.

Мадлен Алгафари ще ви очаква на 30 март (събота) от 17:00 часа в зала „Бургас“ на Гранд Хотел и СПА Приморец. Местата за „Дишане от душата“ са ограничени.

Цена на участник: 65.00 лева.

За повече информация и записвания: +359 56 8 12345 | info@hotelprimoretz.bg