Представят Бургас на туристическо изложение в Берлин

Бургас се представя на най-значимото и мащабно туристическо изложение в Берлин. ITB Берлин е Международна туристическа борса, известна в целия свят като топ търговско изложение за световната туристическа индустрия и най-голямото туристическо шоу за частни посетители.

То привлича над сто хиляди посетители от немската столица и заслужено е спечелило репутация като международно място за срещи. Форумът продължава до 10 март.

На самостоятелен щанд, с богата колекция от рекламни материали, представителите на Община Бургас ще представят предимствата на региона. Красиво илюстриран пътеводител, брошури, дипляни за различни забележителности, ще дават подробна информация за морската община на посетители от цял свят.

Освен добрите условия за морски туризъм, по време на туристическото изложение ще бъдат представени уникалните за региона културно-исторически и природни забележителности. Сред тях са туристическите комплекси „Остров Света Анастасия“ и „Акве калиде“, ПЗЦ „Пода“, Атанасовското езеро.

Място в представянето е отделено на Авиомузея в кв. „Сарафово“ и експозициите на РИМ-Бургас. На щанда на Бургас ще бъдат рекламирани и атракциите, спортната и културната програма, еко маршрутите и всичко, което представя общината като привлекателна туристическа дестинация.