12 изключителни дами в надпревара за короната на „Мисис Бургас“ 2019

Гранд Хотел и СПА Приморец ще избере своята най-красива и успешна омъжена дама на 22 март. Красивата надпревара ще стартира в 19:30 часа. Претендентките за короната „Мисис Бургас“ 2019 са 12 изключителни дами, които са не само прекрасни и с щастливи семейства, но и са с отлична професионална реализация.

Дамите от великолепната дузина са на възраст между 27 и 55 години. Сред тях са майка на тризнаци, инженер-химик, военнослужеща, строител-проектант, икономист, любител на екстремните подводни спортове, плувала с тигрови акули.

Претендентките за короната ще подкрепят каузата на тазгодишното издание на „Мисис Бургас“ – децата от Танцова формация „Петлите“ и техния спектакъл „Легендата“, които се нуждаят от материална подкрепа, за да могат да участват в международен танцов фестивал през юни в Италия.

Гранд Хотел и СПА Приморец за трета поредна година е домакин на престижния конкурс. Прекрасната обстановка, класният сервиз и традициите на 5-звездния хотел са изключително подходяща сцена за Мисис Бургас – форматът, в който красотата, щастливото семейство и успешната реализация вървят ръка за ръка.