Ексклузивни предложения от СПА център „6th Sense“

Специални пакети процедури „Изваян силует“ топят мастните депа, изглаждат целулита и тонизират тялото

Пролетта вече е тук, а лятото неумолимо приближава. Любимата ви рокля ви очаква в гардероба. За да можете да я носите със самочувствие, СПА център „6th Sense“ изготви специални пакетни предложения „Изваян силует“. Програмата е в два варианта и комбинира високоефективни процедури, насочени към извайване на силуета, изглаждане на целулита, туширане на мастните депа, тонизиране и детоксикация на цялото тяло. Тайната е не само в повторение на отделните процедури, което води до по-мощен и разгърнат ефект, но и в комбинирането на различни въздействия – и апаратни, и мануални, с една обща цел: по-добро здраве и фина фигура.

Програма „Изваян силует“ вариант 1

Включва:

– 4 броя кавитация – Кавитацията се извършва с революционния апарат Impact® за неинвазивна липосукция. Той буквално елиминира излишната мастна тъкан в различни зони от тялото, като същевременно лекува повърхностни несъвършенства. Impact® означава високоефективна неинвазивна липосукция – без болка, без възстановяващ  период, с много сантиметри в минус и мултиплицирано самочувствие и здраве!

– 4 броя пресотерапия – Апаратен механичен лимфен дренаж, който се извършва с помощта на специално „облекло“. Процедурата е с мощен отслабващ, стягащ и детоксикиращ ефект. Стимулира лимфния отток, метаболизма и кръвообращението и насища с кислород целия организъм. Умората в крайниците изчезва още след първото приложение, а кожата е видимо по-гладка и здрава. Всички тези предимства се случват благодарение на иновативната технология, докато вие лежите и си почивате.

– 3 броя антицелулитна терапия Крио-био вулкан – Революционната процедура, комбинираща температурно въздействие с мануален масаж и активни продукти, е дело на лаборатории Simone Mahler, Paris. Редуцира локалните мастни депа, изглажда „портокаловата“ кожа, извежда токсините, подобрява циркулацията, стяга и тонизира. Терапията включва двойно обвиване – загряване в областта на коремните мускули и ханша и охлаждане в областта на краката. Крио-био вулкан буквално топи излишните сантиметри, като същевременно активира активната регенерация на дермата.  

– комплимент антицелулитен подводно душов масаж – приятна процедура за цялостна релаксация, стягане на тялото, лечение на целулити наднормено тегло. Пациентът е потопен в голяма вана и върху телесната повърхност се извършва струев масаж под налягане. Подходяща и за профилактика при заболявания на опорно-двигателния апарат, неправилно кръвоснабдяване на крайниците, артроревматични болести, радикулити, плексити, неврози, нарушено периферно кръвообращение, обезитас, лимфен застой, състояния от пренапрежение на горни и долни крайници. Съчетава релаксиращия ефект на топлата вода с въздействието на силна водна струя.

Цена на пакета 4 броя кавитация, 4 броя пресотерапия, 3 броя антицелулитна терапия Крио био вулкан, 1 подводно-душов масаж: 640.00 лв.

Програма „Изваян силует“ вариант 2

Включва:

4 броя радиочестотен лифтинг за тяло – Радиочестотния лифтинг действа чрез подкожно затопляне и премоделиране. Радиочестотата активира фибробластите, които са отговорни за производството на колаген. Започва изграждане на нови колагенови влакна. Дермата е стегната, изгладена и с подобрена еластичност. Кръвоснабдяването се подобрява, клетките се захранват с кислород, а токсините се елиминират. Процедурата е е висок ефект и е напълно безболезнена.  

4 броя антицелулитна терапия Крио-био –вулкан

комплимент  2 броя антицелулитен масаж– мануален, ръчен метод за третиране на целулита и проблемните зони.  Допринася за засилено кръвообращение, като същевременно подпомага изгарянето на мазнините и разнася лимфните задържания. Много важен е терапевтът, който извършва антицелулитния масаж. В СПА център „6th Sense“ работят висококвалифицирани, опитни специалисти, които комбинират масажа с приложение на качествени продукти, които проникват добре през епидермиса и въздействат на мастните клетки. Резултатите са намален подкожен слой мазнини и изглаждане на целулита.

Цена на пакета 4 броя радиочестотен лифтинг за тяло, 4 броя антицелулитна терапия Крио-био вулкан, 2  броя антицелулитен масаж: 600.00 лв.

Лято? Идвай по-бързо. Мечтаната фигура е само на ръка разстояние. Постигнете я с помощта на терапевтите на СПА център „6th Sense” и програми „Строен силует“. Процедурите могат да бъдат насрочени в удобен за вас час, който няма да наруши обичайния ви график.

За повече информация и запазване на часове: +359 56 910 913 | spa@hotelprimoretz.bg