ТРИА Сити Център откри сезона на голямото лятно пазаруване

Отстъпките в цените са „горещи” и нарастват прогресивно

Сезонът на летните намаления, очакван с голямо нетърпение, започна! Сега е моментът, в който да заредим гардероба си с нови маркови дрехи, обувки и аксесоари. ТРИА Сити Център прави това възможно – тук големите намаления вече са факт.

Нещо повече – специалните условия, които търговският център предлага, позволяват на клиентите да се сдобият с покупки, чрез които изцяло да подновят гардероба си. За марките ЕА7, Emporio Armani бельо и бански, Just Cavalli, Kocca, Silvian Heach, Freddy и Nort Sails намаленията нарастват прогресивно . При закупуване на един артикул, отстъпката от цената е 20% . При два закупени артикула –  30%, при три – съответно 40 %.

Интересни намаления за световни известни марки парфюми предлага Paradox Perfumery. А в магазините Kidz /представител на марките Mayoral и Guess/ и
Carpe Diem /представител на марките Saint 
Barth и Roberta Biagi/ летните отстъпки стигат  до 50 % . 

ТРИА Сити Център е известен с прецизния си микс от световни марки, които могат да удовлетворят претенциите на всякакъв тип клиенти.  Сега, в разгара на лятото, търговският център се превръща и в най-горещата точка за пазаруване.