Красимира Германова: Програмата ни за предвижда Черноморец много нови проекти и промяна облика на града

Кандидатът за кмет на община Созопол от ГЕРБ Красимира Германова и кандидатите за общински съветници се срещнаха с жителите на Черноморец. По време на дискусията бяха представени приоритетите от програмата за управление на Германова и нейния екип. На нея присъстваше и народният представител Иван Вълков.  Кандидатът за кмет на община Созопол Красимира Германова акцентира върху усилията на нейния екип по отношение развитието на град Черноморец.

„Аз и моят екип се ангажираме да запазим изцяло социалната политика и да разширим предлаганите услуги за жителите на общината като безплатни детски градини, еднократно помощ за новородени, дейностите на Домашен социален патронаж и разширяване на услугите в домашна среда – домашен помощник, социален и личен асистент и мобилни патронажни грижи“, заяви Красимира Германова.

Тя допълни, че приоритет ще продължи да бъде новият облик на населените места в община Созопол. „В управленската си програма съм заложила в град Черноморец да бъдат изградени детска ясла и физкултурен салон, съблекални, тенис кортове, игрища за баскетбол и волейбол в двора на училището“, каза още кандидатът за кмет.

„Ангажираме се да изградим нова автогара и улици в новите квартали. Поемаме ангажимент да бъде извършена цялостна подмяна и изграждане на Ви К, мръсна канализация и система за дъждовна вода на гр. Черноморец и с.о. Червенка“, категорична бе Германова пред жителите на Черноморец.

Досегашният кмет и кандидат за нов мандат Добри Добрев поздрави своите съграждани от сцената в читалището. „Направихме не малко неща през изминалите години, но останаха още, по които да работим. Нека заедно продължим да развиваме Черноморец.“

Бургаският депутат Иван Вълков поздрави жителите на Черноморец да гласуват на 27 октомври с разум и сърце, за да продължат добрите дела да се случват в града. „Ние от ГЕРБ заставаме твърдо зад кандидата за кмет на община Созопол Красимира Германова и нейния екип и ще я подкрепяме на всички нива – правителство, парламент и Европейски съюз при нейн бъдещ мандат на управление като кмет“, коментира Вълков.

Срещите по населени места продължават днес, 22 октомври в с. Атия от 18.00 часа и на 23 октомври, сряда в Созопол от 19.00 часа.