Проф. Турманова: Бургас заслужава Общински съвет с образовани хора, които обичат града

Тази неделя, ние бургазлии, ще пишем новата история на града. Ще имаме възможност за пореден път символично да изместим часовника на Бургас с час напред. Защото градът ни не заслужава нищо по-малко от скоростта, с която се развива до момента. Бургас, на нас и нашите деца, трябва да продължи изпреварващо да върви към успехи.

Управленската програма на Димитър Николов предлага инвестиции, които да ни осигурят още по-добро образование, по-добро здравеопазване и по-добър живот, тук, в Бургас.

За да се случи всичко това – педиатричната болница, която бургаските деца заслужават, приоритетни инвестиции в образованието, продължаваща грижа за пространствата на любимия ни град, Димитър Николов трябва да получи подкрепа в Общинския съвет. Там се вземат важните, стратегически решения за развитието на Бургас. В следващите 4 години, именно тези 51 човека ще казват от наше име „да“ и „не“.

Като университетски преподавател и човек посветил живота си на образованието се радвам, че в листата на ГЕРБ има толкова силно академично присъствие. Тя е обновена и в нея влизат млади, можещи хора от различни професионални направления – лекари, инженери, архитекти, учители, предприемачи, икономисти. Хора, които са готови в следващите четири години да отделят време и енергия, за да бъдат двигател за нови големи успехи.

Всеки може да даде своя глас за човек, който смята, че ще го представлява най-добре в местния парламент.

Вярвам, че каузата Бургас, желанието ни да продължи развитието на града и съставните му селища ще ни обедини.

Бъдете активни в неделя! Успех за Бургас!