Мис България 2003 Елена Тихомирова ще бъде водещ на Grand Wedding Expo

Авторското сватбено изложение на Гранд Хотел и СПА Приморец ще се проведе на 25 и 26 януари 2020 г.

Една от най-елегантните и изящни дами у нас – Мис България 2003 Елена Тихомирова, ще бъде водещ на Grand Wedding Expo (GWE) 2020. Сватбеното изложение с организатор и домакин Гранд Хотел и СПА Приморец ще се проведе на 25 и 26 януари. Форматът ще събере на едно място, автентична 5-звездна сватбена локация, специалисти от сватбения бранш – сватбени агенти, фотографи, дизайнери, ювелири, хореограф, астролог, бармани и други. Всички те ще бъдат на разположение за консулт в продължение на двата дни на формата. Допълнително, ще има подсъбития с модератор фотограф, астролог, специалисти от света на красотата, бармани, мултимедийни решения за тържеството.

Предстои обявяване на пълната програма на сватбения форум. Специално за всички дами, които през 2020 г. ще встъпят в брак, Grand Wedding Expo е подготвил бляскаво ревю с разкошни булчински рокли. Освен тях, ще бъдат представени и официални облекла за най-малките гости на сватбата. Партньор за втора поредна година на Grand Wedding Expo e DJ Service. Водещ на форума, който ще преобрази Гранд Хотел и СПА Приморец в сватбено царство, ще бъде Елена Тихомирова. Ето какво разказа тя за участието си в GWE 2020.  

  

Вие сте „Мис България“ 2003. Тежи ли Ви все още короната и с какво допринесе за днешното Ви „Аз“?

Короната на “Мис България” ме направи по-организирана, отговорна, комуникативна, съпричастна и ангажирана. “Тежестта” ѝ според мен е свързана най-вече с мисията и работата, която трябва да извърши носителката на титлата през своята една година. Когато аз участвах и спечелих този конкурс, понятието “Мис България” носеше точно тази тежест и смисъл – отдаденост на определена благотворителна кауза, пример за красивата, женствена, умна и възпитана българка, както и поведение, което респектира.

Познат ли Ви е Гранд Хотел и СПА Приморец и ако да – с какво?

Да, познавам Гранд Хотел и СПА Приморец с неговата история, традиции в хотелиерството, перфектен мениджмънт и добро име. От години почиваме семейно и се наслаждаваме на гостоприемната му и спокойна атмосфера, гледката от терасата и обособената зона на плажа. Най-много ми харесва, че всичко в него е достатъчно да прекарам една незабравима и комфортна почивка, без да е необходимо да излизам от територията на хотела – всичко, от което може да имам нужда или желание да правя, докато почивам – СПА, елитен фризьорски салон, басейн, плаж, ресторант, пиано бар…

Защо приехте да бъдете водещ на сватбено изложение Grand Wedding Expo 2020?

Аз самата съм присъствала на няколко много романтични и красиви сватби в Гранд Хотел и СПА Приморец. Чудесно е, че точно на това място, носещо толкова приказна атмосфера, стил и изящество, ще се проведе сватбено изложение.

Не на последно място – като жена, на която скоро предстои този специален ден, аз съм много любопитна и лично заинтригувана – развълнувана даже, да проследя всичките стъпки и необходими детайли около организирането на една сватба. Така че, освен водеща на събитието, аз ще бъда и негов гост… и нямам търпение…

Какви са очакванията Ви от формата?

Мисля, че форматът ще е много въздействащ, динамичен и полезен – едно специално събитие за всяка двойка, на която предстои да организира своята сватба. За мен това ще е едно от красивите и вълнуващи вълшебства, с които ще започне годината ми!

Била ли сте водещ на подобни събития и какви са предизвикателствата свързани с подобно амплоа?

Била съм водеща на конкурси, форуми, фестивали и различни други събития, но точно на сватбено изложение ще ми бъде за първи път. Вълнувам се и го приемам като призвание и добър опит. Предизвикателствата според мен ще бъдат най-вече във взаимодействието между гостите и участниците в изложението. Надявам се да има добър диалог и всички да получат достатъчно информация и избор.

През 2019 г. Гранд Хотел и СПА Приморец отбеляза 60 години гостоприемство. Какво бихте му пожелала?

Пожелавам на ръководството на хотела и на всички, които неуморно и отговорно се трудят в него, още много години да дават отличен пример за услуга и професионализъм на световно ниво. Благодаря за присъствието, за малките детайли, които променят голямата картина, за споделеното пространство и приятелство. Бъдете винаги най-специалният и красив дар за вашите гости. Винаги толкова гостоприемни, отдадени, компетентни и перфектни.

А какво пожелахте на себе си на прага на Новата 2020-та година?

Пожелах си здраве, повече смиреност, безброй споделени мигове на щастие с любимите хора, сила на духа, хармония и вътрешен мир. Пожелах си и нови приятели, незабравими пътувания, ново хоби и нови перспективи. И време…

Мис България 2003 Елена Тихомирова ще ви очаква на Grand Wedding Expo 2020 – на 25 и 26 януари в Гранд Хотел и СПА Приморец. Входът е свободен, всички бъдещи семейства, техните близки и приятели са добре дошли.