Grand Wedding Expo 2020 превърна Бургас в морска сватбена столица

Многобройни бъдещи младоженци откриха решения за своето тържество на тематичното изложение 

Разкошни цветни аранжировки, сватбени кътове и декорации в различна стилистика, haute couture булчински рокли и бутикови детски облекла, ювелирни шедьоври, фотографи от световна величина, различни специалисти от света на сватбите – всички, събрани в една обща приказка – това поднесе сватбено изложение Grand Wedding Expo на своите гости. Форматът превърна уикенда в истински ценен повод за всички бъдещи семейства да се разходят до Морската градина на Бургас, където ги очакваше Гранд Хотел и СПА Приморец.

Няма друго място в морския град, по-подходящо за сватбено изложение. Отпразнувалият 60-ти юбилей през 2019 г. хотел е бил домакин на стотици сватбени тържества. Обич, радост, надежди, обети са звучали и ще звучат из елегантните му пространства, докато любовта я има. Напомня на дворците от приказките, в които принцесата пристъпва развълнувано по разкошно вито стълбище,а в края му – принц. Всеки иска своя приказка. Много избират тя да започне с официално „Да“ в Гранд Хотел и СПА Приморец.

Затова Грандът на Бургас организира сватбено изложение Grand Wedding Expo, за да помогне на бъдещите младоженци да се ориентират по-лесно в света на сватбените тържества. Второто издание на формата събра на едно място многобройни специалисти от сватбения бранш и свързани области. Всички те, заедно, претвориха Гранд Хотел и СПА Приморец в автентично сватбено царство. 

Grand Wedding Expo 2020 посрещна стотици гости – бъдещи младоженци, техните близки и приятели. Представи им цяла палитра сватбени декорации в различна стилистика, тенденции в булчинските букети, прически и грим; нагости ги с най-предпочитаните сватбени менюта на Средиземноморски ресторант „Салини“, забърка им пъстри коктейли, показа зашеметяващо дефиле булчински рокли и бутикови детски облекла и поднесе всичко това в облаците, с малко помощ от приятели (и тяхната машина за „тежък дим“). Имаше достатъчно от всичко. Гид на цялата феерия бе Мис България 2003 Елена Тихомирова. 

Авторското сватбено изложение на Гранд Хотел и СПА Приморец постигна това, което прави и фестивала на изкуствата на хотела – Порт Прим Арт Фест, който се провежда всяка есен през октомври. Форматите събират не само публика, на която носят ценни срещи, но и дават на различните творци – респективно: специалисти от сватбения бранш – обща платформа, на която да се срещнат, да общуват, да обменят идеи. И участниците в GWE 2020 и бъдещите младоженци, посетили формата заявиха доволството си от сватбеното изложение и желание то да се превърне в устойчива традиция. Времето ще покаже какво ще поднесе Grand Wedding Expo 2021. Едно е сигурно: най-доброто предстои.