Проблем с пигментните петна? Biologique Recherche има решение за вас

Френският козметичен бранд ще откриете в Бургас единствено в SENSE Beauty Salon

Пигментните петна влияят негативно на самочувствието. Появата им се дължи на различни фактори – прекомерно излагане на слънце; хормонални промени; кожни възпаления; някои лекарства и билки; възрастта. Всички те са свързани с увеличение нивата на меланин – натуралния пигмент, който отговаря за естествената пигментация на кожата, косата, цвета на очите. Резултатът е поява на пигментни петна. Решение за туширането им и връщане равномерния, сияен тен има луксозният френски козметичен бранд Biologique Recherche.

Компалията е създадена от семейство лекари като лаборатория за изработка на ефективни формули в полза на здравето и естетиката. Има над 40-годишен опит и над 150 високоефективни продукта за лице и тяло създадени с клиничен подход в портфолиото си. За направата им се използват концентрирани чисти съставки и не се влагат аромати. С оглед избор на оптимално решение за всяка проблематика, Biologique Recherche разработва и специална методология за анализ на кожата Skin Instant® Lab. Комбинацията от персонализиран подход и изключително високо качество и ефективност на продуктите, превръщат бранда в сензация в над 70 държави.

Решението на Biologique Recherche за пигментни петна включва терапия в салон и три продукта за домашна грижа.

„Soin Taches Pigmentaires“

Курс за намаляване и превенция на пигментни петна

Подходящ за всички състояния на кожата с пигментни петна. Незабавно изсветлява, предотвратява появата и намалява съществуващите пигментни петна. Изравнява тена, озарява кожата и намалява несъвършенствата. Протоколът на курса терапии се избира според състоянието на кожата на пациента. За оптимален ефект, се препоръчва лечение с четири терапии в рамките на един месец.

Продукти Biologique Recherche Paris за изравняване на тена, превенция и намаляване на тъмни петна

  • Lotion P50 PIGM 400 цялостно решение за разкриване на сияйна и бляскава кожа с равномерен и светъл тен. Ексфолиращ и изсветляващ лосион, специално създаден за кожи с хиперпигментни петна и лош тен. Насърчава преустройството на епидермиса и помага за регулиране синтеза на меланин, като зачита и защитава кожата.
  • Crème PIGM 400 Концентриран микс от избелващи, анти-спот и защитни субстанции. Неговата мулти-факторна формула помага да се коригират съществуващи несъвършенства и да се предотврати появата на нови пигментни петна. Тенът е по-сияен, а кожата по-равна. Идеален за изморени състояния на кожата с пигментации.
  • Serum PIGM 400 Изсветляващ пигментните петна серум, който коригира вече съществуващи несъвършенства и предотвратява рецидив. Осветява тена и се бори със свободните радикали. Препоръчва се за посивели и изморени състояния на кожата.

Идеалното решение е курс от три терапии в салон, допълнени с домашна грижа под форма на комбинация от изброените продукти. Да изберете най-доброто за себе си, може да ви помогне козметик Веселина Уайт. Ще я откриете в SENSE Beauty Salon в Гранд Хотел и СПА Приморец. Тя е дългогодишен бюти терапевт с фин усет към високата естетика. Посланик на Biologique Recherche Paris. Салонът разполага и с технологията на бранда за анализ характеристиките на кожата Skin Instant® Lab. Екипът на SENSE Beauty Salon е на ваше разположение и за грижа за съвършени коса, маникюр, грим със стилисти Ксения Вълева и Димитър Мавродиев, маникюрист Мариета Горанова и гримьор Катрин Валентинова.

За повече информация и запазване на час:+359 894 788 808